Radius: Off
Radius:
km Milyen távolságra keres?
Search

Regisztráljon, majd válassza ki cége számára legmegfelelőbb előfizetési csomagot!

Csábítsa Önhöz az ügyfeleket szakmaiságával!

Meggyőződésünk, hogy azok a könyvelőirodák tudnak az építőipari ügyfelek számára adózási és ellenőrzési szempontból a legjobb szolgáltatást nyújtani, akik töviről hegyire ismerik a területet. Vagy ha egy EU-s vagy EU-n kívüli magánszemély vásárol egy magyar cégtől, akkor arra milyen áfa-szabályok érvényesek. Mi a teendő, ha egy kínai cég 500 dollárt kér a termékért, de csak 50 dollárról hajlandó számlát kiállítani?

Hogy tudja cégét regisztrálni:

  • Adja meg e-mail címét, felhasználónevét és válasszon előfizetést,
  • Klikkeljen a Regisztráció gombra (fizetéskor közleményben adja meg a cégnevet),
  • Sima átutalással tud fizetni,
  • Ellenőrizze e-mailjét a belépési információk miatt,
  • Lépje be a rendszerbe, és adminisztrálja cégadatait a Specialisták adatbázisban.
Loading…

Alap csomag

Azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek jó minőségi fotókkal, és még a Google térképében az irodáikba is betekinthetnek a szolgáltatót keresők.
10.000 Ft
ÉVES DÍJ
1 éves megjelenés az adatbázisban
1 cég kezelése a rendszerben
 
 
 

Közepes csomag

Azoknak ajánljuk, akik még nem kerültek be a Google térképrendszerébe az irodáikba is betekintést nyújtó gömbpanoráma fotókkal.
20.000 Ft
ÉVES DÍJ
1 éves megjelenés az adatbázisban
1 cég kezelése a rendszerben
1 alkalmas Google gömbpanoráma fotózás
 
 

Kiemelkedő minőségű adatbázis.

Az adatbázisokkal három probléma van. Az egyik a bennük lévő adattartalom elavult jellege, de még a friss cégek sem jeleníthetik meg bennük időszakos akcióikat, amellyel vonzóvá teszik cégüket leendő ügyfeleiknek. A másik, hogy nem eléggé specializáltak, így nem választható el bennük a búza az ocsútól. A harmadik, hogy a keresőkben nem szerepelnek elöl. A CSG WEB Directory rendszerével más a helyzet.

Lehet az adatbázisunkban hirdetni?

Ez a leggyakoribb kérdés. Igen is meg nem is. Klasszikus értelemben vett hirdetést nem engedélyezünk. Extra díjat szedünk ugyanakkor azoktól a vállalatoktól, akik esettanulmányt írnak és jeleníttetnek meg a rendszerünkben, mert azzal extra jövedelemhez jutnak. Illetve teljesen ingyen tud akciókat és ajánlatokat megjeleníteni bárki a saját adatlapján.

Miért fontos, hogy egy könyvelő / adótanácsadó szerepeljen a minőségi szolgáltatókat tömörítő adatbázisban?

Egy könyvelő, könyvvizsgáló, adótanácsadó legyen agilis, legyen tisztában a naponta változó törvényekkel, amelyek folyamatosan új lehetőséget teremtenek, akarjon folyamatosan jobb lenni, mint amilyen jó előző nap volt, mert csak így fejlődhet. Ha egy könyvelő, adótanácsadó időt, pénzt és energiát nem sajnál arra, hogy a legjobbak közé bekerüljön és ott is maradjon, az minden leendő ügyfelének igen-igen jó jel, hogy az ő cégével is ilyen eltökéltséggel fog foglalkozni, mert ez a minőségi munkavégzéshez vezető út alappillére, ami pénzt hoz nekünk. Így lesz végül a drágábból az olcsóbb, sőt, mert jobb munkájával nem csupán a különbözetet termeli ki.

Miért nem szerepel az adatbázisban mindenki?

A Specialisták adatbázisa nem tartalmazza a mindenhez konyító Mekk mestereket, kizárólag az egy-két területhez, de ahhoz igazán értő specialistákat. Különösen ügyelünk arra, hogy adatbázisunk ne híguljon föl.

Statistics: 48 Categories 3151 Locations 863 Resources
látogató számláló