Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Adótanácsadás – Külön terület?

Adótanácsadás – Külön terület?
Adóoptimalizálás Adótanácsadás

Magyarországon 100 emberből 99 azt hiszi, hogy az adótanácsadás a könyvelő feladata és a könyvelőnek evidens módon értenie kell nem is csak az adótanácsadáshoz, de még az adóoptimalizáláshoz is. Pedig nem is járhatnánk ennél távolabb az igazságtól.

Itt valójában olyan komplex és egymásra is ható tényezőkről van szó, amelyek érintik az adózási, társadalombiztosítási, pénzügyi, számviteli, munkaügyi, illeték és egyéb jogszabályokat, de ugyanúgy ide tartoznak a vám és biztosítási ügyek is. Nem beszélve az olyan vaskos témakörökről, mint

  • ügyvitel-szervezés
  • szabályzatok elkészítése
  • irányelvek megalkotása

Aztán jöhetnek a dolgozókat érintő adó, járulék, munkajog, adatvédelem, titoktartás, találmányok és egyéb ügyek, amelyek kihatással lehetnek a cég működésére és nem mellesleg az adóztatására.

Ha szeretné elkerülni az ellenőrzések következményeit az adóhiányt, adóbírságot, mulasztási bírságot és késedelmi pótlékot, vagy a jogkövető magatartáson belül a jogszabályi lehetőségeket kihasználva akar költségvetési kötelezettségeinek eleget tenni, keresse meg cégünket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöljük.

látogató számláló