Kik szerepelhetnek Magyarország fényképes minősített cégadatbázisának pénzügy-számvitel szekciójában? Mi a sorrend? Minősítési rend?

Minden olyan könyvelő, könyvelőiroda, adótanácsadó, könyvvizsgáló, minőségbiztosító és pályázatíró, aki valamilyen szakterületen kiemelkedik. A kritérium a szakterületi orientáció, a működés, és a hatékony működés, ezért a cégek sorrendje is a listában az őket korábban megkereső ügyfelek visszajelzéseiből leszűrt tapasztalatok szerint alakul. Így – szemben más rendszerekkel – a jók végre diadalt ülhetnek, ami tiszta haszon, hiszen Magyarország a vegyes-felvágottak hazája, a sok kiváló vállalkozás mellett annyi kókler is működik, akik ha könyvelők, hatalmas károkat okozhatnak akár azzal, hogy mindenre azt mondják: nem, nem, nem, és így nem tud élni a könyvelési szolgáltatást fizető vállalkozás az adócsökkentési lehetőségekkel. Mások meg mindenre áldásukat adják, és amikor NAV büntetés lesz a vége, fölteszik a karjukat, hogy ők nem tehetnek róla.

Kulcsfontosságú tehát egy minőségi szolgáltatókat megjelenítő lista, ahol a magasabb szolgáltatást vásárolók cikkeiből messze kitűnik a szakmaiság, így az ember örömmel és magabiztosan választ.

  • A fénykép azért fontos, mert azok mi magunk vagyunk. Ha komoly szakemberként fogtuk föl az életünket, akkor az meglátszik rajtunk.
  • A szakterület meghatározása azt mutatja, hogy aki sok ABC-t könyvel, az tudja, mire háklisak a NAV-osok az ilyen üzletek ellenőrzésénél.
  • Vállal-e a könyvelőiroda adótanácsadást vagy azt teljesen külön területnek ítéli, és adótanácsadóhoz irányítja az ügyfeleket.
  • Tud-e segíteni pályázatoknál vagy kapcsolatot tart-e fenn pályázatírókkal, pályázati szakjogászokkal, ha baj adódna az adminisztrációval.
  • Vállalnak online könyvelést? Van online felületük vagy szkennelni kell a számlákat? Esetleg eljönnek a számlákért?
  • Küldenek rendszeresen szállító-vevő analitikát? Skype-on elérhető-e? Tudnak azonnal válaszokat adni szakmai kérdésekre?
Érdemes a fentiekre kitérni a céget megjelenítő leírásban, mert a könyvelőt keresőket elsősorban ezek a kérdések foglalkoztatják.

Az olyan szintű fotózásban, hogy az ember fölkerüljön a Google térképére, is tudunk segíteni, nem is akárhogyan. Egy Google által kiválasztott céggel kötöttünk megállapodást, aminek értelmébe 90%-os kedvezménnyel befotózzák a könyvelőiroda, adótanácsadó, könyvvizsgáló, minőségbiztosító vagy pályázatíró irodáját, és még a Google belső rendszerében is elhelyezik mindössze 10.000 forintért.

látogató számláló