Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Pályázatírás – profi szinten

Pályázatírás – profi szinten
Pályázatírás

Pályázati pénz – ingyen pénz. Ki ne nyúlna le érte, ha egyszer előtte hever. Márpedig az Európai Unió 2016-ban mintegy 2.00 milliárd forintot adott Magyarországnak szétosztásra.

Ön mennyit kapott ebből? Egy vacak milliárdocskát csak megszerzett! Ha mégsem, akkor itt az idő. Számítástechnikai eszközökre, marketingre, ingatlanra, felújításra, termelőgépek beszerzésére, valamire csak szeretne pályázni.

Egy profi pályázatíró arról ismerszik, meg, hogy már előre tudja, milyen célokra mennyi pénzt osztanak milyen feltételekkel és mikor, mert hamar kifogynak ezek a keretek. Vagyis hónapokkal előre ott kell lenni, hogy valamennyi tanúsítvány, árajánlat, cégpapír rendelkezésre álljon, hogy már csak a pályázati papírokat kelljen kitölteni, és szinte azonnal be lehessen nyújtani a pályázatot.

A jó pályázati cég nem kér pénzt csak a már megítélt pályázati pénzekből. A kutatás, a tájékoztatás és az előkészítési munkák ingyenesek.

A pályázatokról azt még érdemes tudni, hogy egy bizonyos összeghatár fölött a magáncégek is kötelesek közbeszerzési tendert kiírni, aminek meglehetősen kötött a formája és szigorú elbírálási elvek betartását teszi szükségessé, szóval érdemes a pályázatíró cégeken kívül pályázati szakjogászt fölfogadni. Ők nem valami horribilis összegekért dolgoznak, de a kockázatokat képesek kiszűrni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöljük.

látogató számláló